Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Menetelni tovább az álmunk, az NB I felé

Az SZKKA beállósa, Szendrei Barbara úgy érzi, jó úton haladunk és azért dolgozik a csapat, hogy a folytatásban még erősebb legyen.
Menetelni tovább az álmunk, az NB I felé

A hétvégén a Gárdony-Pázmánd NKK 34-28-as legyőzésével újabb fontos két bajnoki pontot gyűjtöttünk be idegenből. A győztes mérkőzést az  SZKKA-ban hét éve szereplő Szendrei Barbara értékelte.

- A meccs elején nehezen raktuk az össze a védekezésünket, de amint sikerült, gyors gólokat tudtunk szerezni. Élveztem minden egyes pályán töltött percet és külön öröm, hogy a szurkolók ismét elkísértek minket, amit nagyon köszönünk – emlékezett vissza az SZKKA beállósa.

Csapatunk a hétvégi sikerrel hét forduló után öt győzelemmel, egy döntetlennel és egyetlen vereséggel a feljutást jelentő második helyről vonulhatott el a kisebb bajnoki szünetre.

- Nagyon sokat dolgozunk és teszünk azért, hogy így álljunk. Mindig próbáljuk a maximumot kiadni magunkból és szerencsére sikerül is. Úgy érzem, hogy jó úton haladunk és minden mérkőzésen egyre több jön ki a csapatból. A folytatásban is így dolgozunk tovább, hogy még erősebbek legyünk és ugyanígy meneteljünk tovább. Haladunk az álmaink felé, hiszen tudjuk, hogy Szombathelynek ott van a helye az NB I-ben – nyilatkozta Szendrei Barbara.

A bajnoki szünet után legközelebb november 12-én az Orosháza vendégeként lépünk pályára, a következő hazai meccsünket egy héttel később, november 19-én a kupából már ismert PEAC ellen vívjuk.