Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Jótékonysági akciókat indít az SZKKA

Szeretnénk segíteni a frontvonalban dolgozók munkáját.
Jótékonysági akciókat indít az SZKKA

Nehéz időket élünk, sajnos minden erőfeszítésünk ellenére, a koronavírus jelen van úgy a sportban, mint a mindennapjainkban, hatalmas kihívások elé állítva ezzel egész társadalmunkat. 

Elképesztően sokat köszönhetünk a frontvonalban harcolóknak (az egészségügyi dolgozóknak, mentősöknek, rendőröknek, pedagógusoknak stb..) akik emberfeletti kitartó munkájukkal igyekeznek megóvni minket a fertőzéstől, illetve heroikus küzdelmet vívnak minden egyes nap az életek megmentéséért. 

Szeretnénk most mi is visszaadni nekik valamit. Az SZKKA, a szombathelyi sport egyik zászlóshajójaként úgy döntött, folyamatosan igyekszik jótékonysági akciókkal segíteni és enyhíteni a frontvonalban dolgozók kemény munkáját. 

Többek között ingyen ételekkel, menükkel kedveskedünk, de tervezzük vitaminok eljutattását és további akciókat is. Nagy örömünkre szolgál, hogy nem csak mi tartjuk fontosnak a társadalmi felelősségvállalást, kezdeményezéseink mellé álltak szponzoraink is: a Gravitáció Kft., valamint a Tóvendéglő jóvoltából meleg ételt, ebédmenü-csomagot ajánlottunk azoknak a mentősöknek, akik csapatunk mérkőzésein is közreműködnek. 

Az SZKKA két játékosa, Pődör Rebeka és Virág Noémi adta át a csomagot a mentősöknek, akik hálájukat fejezték ki a klubnak. Ezúton is köszönjük a mentősök és minden egészségügyi dolgozó áldozatos munkáját

Emellett továbbra is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, mindenki tartsa be az előírásokat, hogy miharabb visszatérhessen minden a régi kerékvágásba.

Vigyázzunk egymásra!