Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mezbemutató a Volvo Alpok Autó szalonjában

Mezbemutató a Volvo Alpok Autó szalonjában

Igazán impozáns környezetben, támogatónk, a Volvo Alpok Autó Szombathely szalonjában mutattuk be NB I-es csapatunk új mezét, melyben a hétvégén rajtoló 2021/22-es szezonban szerepelnek a lányok.

A mezbemutató sajtótájékoztatón városunk sportért is felelős alpolgármestere, dr. László Győző, klubunk ügyvezető-elnöke, Pődör Zoltán, NB I-es csapatunk két kulcsjátékosa, Pődör Rebeka és Lilja Horilszka, Marosán György vezetőedző, valamint két szponzorunk, a Volvo Alpok Autó ügyvezetője, Hazafi László, illetve a Kozma Szerszámáruház első embere, Kozma Norbert vett részt.

- A hétvégén a harmadik szezonunkat kezdjük meg az NB I-ben. Bízom benne, hogy az előző nagyon nehéz idény után az előttünk álló bajnokság kiegyensúlyozottabb lesz számunkra. Köszönjük a város támogatását, amely által minőségi helyszínen tudunk edzeni és mérkőzéseket vívni. Kiemelten fontosak számunkra támogatóink, a helyi családi vállalkozások is, akik természetesen most is szerepet kapnak az új mezünkön. Együtt próbálunk értéket teremteni és szeretnénk idén élni a bizalommal. Köszönjük a támogatásthangsúlyozta Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezető-elnöke.

- Olyan szezont kívánok a csapatnak, ahol csak a pályán kell izgulni. A város sportkoncepciójának és a szombathelyi sportéletnek kiemelt zászlóshajója az SZKKA. A klub továbbra is számíthat a város és a szombathelyiek támogatására. Külön öröm, hogy nem csak a felnőttek között, hanem az utánpótlásban is magas szintre emelte a klub a női kézilabdát, büszkék vagyunk az egyesületremondta Szombathely sportért is felelős alpolgármestere, dr. László Győző.

Mint ismert, NB I-es csapatunk új meze szombaton már tétmeccsen debütál, 17 órától a DKKA otthonában kezdjük a 2021/22-es élvonalbeli bajnokságot.

A mezbemutatón készült további riportokat, interjúkat hamarosan a hivatalos Facebook-oldalunkon is láthatnak!