Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Minden, ami aktuális: a szülők előtt értékelt Pődör Zoltán

Klubunk ügyvezető elnöke Szülői Munkaközösségi értekezleten értékelte az elmúlt szezont, majd a nyári programokról és a 2019/2020-as szezonra történő felkészülésről is tájékoztatta a szülőket.
Minden, ami aktuális: a szülők előtt értékelt Pődör Zoltán

- Az álom teljesült - kezdte az értekezletet Pődör Zoltán, aki ezt követően sorra vette az idény sikereit, beszélt az NB I/B-s és az NB II-es bajnokságot nyert csapatról, valamint az Ifi-ezüstről és a serdülő Final !-ban elért nagyon előkelő bronzéremről és a mögöttes tartalmakról is.   

Miután arról is tájékoztatta a szülőket, hogy lehetőség van az Ifi I. osztályban elindulni, megjegyezte, hogy a képzési rendszerünk sikere, ahogy a serdülő III. osztályban, Vers Ákos edző kezei alatt szereplő Wutschi Veronát sikerült beépíteni a serdülő I-ben szereplő bronzcsapatba.

- Az eredmény a munka mércéje, ugyanakkor tudjuk, hogy rengeteg javítani való is van, viszont szülőként és klubelnökként is csak a köszönet hangján tudok szólni a szülőkhöz, hiszen nélkületek ez nem jöhetett volna létre - fogalmazott Pődör Zoltán.  

A közeljövőről szólva elmondta, hogy változások lesznek, a felnőtt keretet már megerősítették. 

- Olyan játékosokat akartunk idehozni, akikkel bennmaradunk, hozzájuk építjük a saját nevelésű játékosainkat. Feljutó csapatként a bennmaradás a cél! Harcos játékosokat akartunk a csapatunkban tudni, hiszen nem adjuk fel senki ellen.  NB I-es klubként kell viselkednünk. A lényeg, hogy az utolsó percig harcoljunk, ezzel tudunk majd példát mutatni utánpótlásunk számára és megtölteni az Aréna Savariát, illetve a Haladás Sportkomplexumot. Utóbbiban edzünk. Világsztárokat láthat hétről-hétre Szombathely sportszerető közössége, ezért 4+1 meccset vinnénk be az Aréna Savariába. Az előzetes infók alapján a Győr, a Fradi, a Siófok és az Érd ellen, valamint a nyitómeccsen is a Sugár úton szerepel csapatunk - tájékoztatott klubunk ügyvezető elnöke.  

Ezt követően a nyári táborokról, a hazai és a külföldi élményszerző nyári megmérettetésekről is beszélt Pődör Zoltán, majd a résztvevők is feltehették kérdéseiket.