Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Minden SZKKA-s gyerek 10% kedvezményt kap a Pablo Burrito Barban

Hatalmas sikert aratott az új együttműködés, a múlt heti bejelentés óta rengeteg kézilabdás lány látogatott el a mexikói étterembe, ezért a tulajdonos felajánlásra közösen úgy döntöttünk, hogy magasabb szintre emeljük ezt az összefogást.
Minden SZKKA-s gyerek 10% kedvezményt kap a Pablo Burrito Barban

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy új partnerrel bővült klubunk támogatói bázisa: a Szombathely szívében található, egészséges ételeket kínáló mexikói étterem, a Pablo Burrito Bar lett a Pődör lányok, Pődör Rebeka és Pődör Blanka egyéni szponzora.

Igazán örömteli klubunk számára, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk az új együttműködéssel kapcsolatban. A múlt heti bejelentés óta szinte megrohamozták az éttermet a kézilabdás lányok, így a nagy érdeklődésre való tekintettel a tulajdonos felajánlásra közösen úgy döntöttünk, hogy magasabb szintre emeljük ezt az együttműködést: a klubvezetés és az új partnerünk megállapodtak, hogy minden SZKKA-s gyerek 10% kedvezményben részesül a Publo Burrito Bar éttermében.

Az SZKKA kötelekében kézilabdázó lányok egy ilyen kupont fognak kapni, amivel érvényesíthetik kedvezményüket a Pablóban.