Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mindenben segít a kapitány

Mayer Maja, a Swietelsky-SZKKA csapatkapitánya sérülése miatt még nem léphet pályára a fontos rangadón, azonban így is várja már a Mosonmagyaróvár elleni ütközetet.
Mindenben segít a kapitány

Csapatunk balszélsője műtét után a rehabilitációs munkát végzi – ha csak teheti, társaival együtt készül minden edzésen. Ezúttal Maja véleményét kértük ki, hogy mit vár a Nyugati-csoport rangadójától.
–  Ezen a héten is nagyom keményen edzettek a lányok, külön kiemelném a taktikai foglalkozásokat. Füzesi Ferenc minden apróságra, szituációra felkészített minket, amely a mérkőzésen megtörténhet. Aminek örülök, hogy most már a tréningeken is olykor-olykor segíteni tudom a lányokat, ha mással nem is, buzdítással, vagy egy jó beszélgetéssel az edzés után. Ami viszont szomorú, hogy még nem léphetek pályára, minden sportoló a mérkőzésekért él, így vagyok ezzel én is, szörnyű lesz kívülről nézni a rangadót. A csapategység szerintem most szenzációs, hiába dolgozunk rengeteget, a jókedv nem hagy el minket. Nyerni akarunk, és ha ez kellő koncentrációval párosul, akkor megnyerjük a találkozót – vélekedett csapatunk kapitánya.