Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mindenki az Egyetemi Sportcsarnokba: revánsot venne NB II-es csapatunk

Vasárnap 11 órakor az NB II. északnyugati csoportjában Szombathelyi KKA U21 - Celldömölki VSE bajnoki meccset rendezünk.
Mindenki az Egyetemi Sportcsarnokba: revánsot venne NB II-es csapatunk

Elsősorban azzal a céllal versenyzünk fiataljainkkal az NB II-ben, hogy a gyerekek beleerősödjenek a felnőtt bajnokságba, találkozzanak rutinos játékosokkal.

A minimális cél a bennmaradás kiharcolása volt, ezt úgy tűnik már teljesítettük, így a szezon 2. felében nyugodtan kipróbálhatunk több játékost, mert szinte tét nélkül játszhatunk. A Celldömölktől minimális vereséget szenvedtünk ősszel, ezért mindenképp revánsot szeretnénk venni – fogalmazta meg meccs előtti várakozásait Pődör Zoltán, a csapat edzője. 

Megtudtuk, hogy NB II-es csapatunk első négy tavaszi meccse itthon lesz, ezért jó szerepléssel szeretnék a lányok megörvendeztetni a hazai közönséget, így arra kérik a szurkolókat, hogy minél nagyobb létszámban jöjjenek ki az Egyetemi Sportcsarnokba szurkolni. 

Az NB II-es meccsre történő belépés díjtalan, a meccs után pedig, aki akar még kényelmesen leérhet szurkolni Balatonboglárra is, ahol felnőtt csapatunk igazi NB I/B-s rangadót játszik a NEKA ellen 18 órától.