Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mindenki számára fontos a támogatás!

A névadó szponzot, a városvezetés és persze klubunk számára is kiemelkedően lényeges a szponzoráció.
Mindenki számára fontos a támogatás!

Stábunknak adott interjújában Herczeg Csaba ügyvezető az élsport és az utánpótlássport  támogatásának fontosságát hangsúlyozta, majd hozzátette, hogy a támogatás elsősorban névadó szponzoráció, így a cégcsoport a kézilabdacsarnokban és a mezeken is megjelenik majd.  

Tóth Kálmán sportbizottsági elnök arról beszélt, hogy  az élvonalban szereplő, komoly költségvetéssel szereplő szombathelyi csapatok, így az SZKKA se csak a város támogatásával számoljon, hanem a piacról is szerezzen szponzorokat. 

Pődör Zoltán klubelnök a több lábon állás filozófiáját szeretné megvalósítani. Kiemelte, hogy minden klub életében, így az SZKKA esetében is nagyon fontos a névadó szponzor megjelenése. Hozzátette, hogy a pályázati és üzleti források mellett az NB I-es klub szeretne több bevételilel számolni, ezért a következő időszak egyik legfontosabb feladatának azt tartja  Pődör Zoltán, hogy az SZKKA megtalálja azokat a cégeket, vállalkozásokat, amelyek befektetési, pozitív hirdetési lehetőségeket látnak a csapatban .

Az interjúk az alábbiakban tekinthetők meg.