Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mindhárom U11-es csapatunk jól helytállt!

Az U11-es bajnokság, Tóth László régiójában a 6. fordulót Veszprémben, a Wartha sportcsarnokban rendezték.
Mindhárom U11-es csapatunk jól helytállt!

Eredmények:

Szombathelyi KKA I. - Lébényi KSE 28-12    
Veszprém Pannon SE - Szombathelyi KKA II. 5-19    
VEMAFI KC - Szombathelyi KKA I. 1-35    

SZKKA U11 I. csapat: ÁDÁM JÚLIA, BABOS KINCSŐ, BOZSODI ESZTER, GERENCSÉR LEA, GRÓF GRÉTA, HALÁSZ TÍMEA, KONECSNI KITTI, LANG REGINA, LEPSÉNYI JUDIT. 
- Mindkét ellenfelünket nagy gólkülönbséggel tudtuk legyőzni. A lányok élvezték a játékot, futottunk egy jót. Gratulálok a játékhoz, ügyesek voltak! Sajnos Derdák Sára kapusunk betegség miatt nem lehetett a csapattal – összegezte a látottakat Debreczeni György, I-es csapatunk trénere. 

SZKKA U11 II. csapat: BŐSZE OLIVIA, DEVECSERI SZILVIA RAMÓNA, NÉMETH DIÁNA ANNA, NÉMETH EMMA ANNA, PINTÉR SZOFI HANNA, SIMON ESZTER, SIMON IVETT, TÓTH FANNI, VÍGH ZORKA ROZINA. 
- Nagy lelkesedéssel kézilabdáztak a lányok, sokat futottak, szép befejezéseket láthattunk mindkét meccsen. Védekezésünk határozott volt, ezért kaptunk ilyen kevés gólt. Gratulálok a csapatnak – értékelt Debreczeni György, a II-es csapat edzője. 


Szombathelyi KKA III. - Lébényi KSE 15-8            
Szombathelyi KKA II. - Szombathelyi KKA III. 20-9 

- Az első meccsen úgy játszottunk, mint a nagyok! Egy csapatként küzdöttek a lányok nagyon szép eredménnyel. Megmutattuk, hogy tudunk lendületes és élvezhető meccset játszani! A második meccsen megijedtünk a saját egyesületünk nagyobbjai ellen. Meg kell tanulnunk emelt fővel veszteni a jobb csapatok ellen! Ezen leszünk a folytatásban, de nagyon büszke vagyok a csapatomra – értékelt Debreczenii Luca, III-as csapatunk edzője. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK