Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Minimális vereség a rangadón

Az ifjúsági II. osztály nyugati csoportjának 1-2. helyezettje csapott össze szombat este az Egyetemi Sportcsarnokban.
Minimális vereség a rangadón

SZKKA – Szekszárdi FGKC 24-26 (13-8)

SZKKA: Szmolek Appolónia, Szuhogyi Laura 7, Pődör Rebeka 2, Bognár Franciska, Kovács Tímea, Kozma Adrienn, Bozzai Zsófia 3, Kulcsár Dorottya 4, Malovics Dorina, Keszei Molli, Farkas Nerina, Horváth Anna 2, Lakatos Lizett, Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka 6.

Az első félidő álomszerűen kezdődött csapatunknak, működött a támadójáték és a védekezésben is csak hellyel-közel hibáztunk, igaz azt a játékvezetők kíméletlenül büntették (11 kétperces, míg a másik oldalon 4). Így a megnyugtató 5 gólos előnnyel tértünk a szünetre! Viszont a második félidőben megakadt a támadójátékunk és a védekezésre sem éreztünk rá, igaz az ellenfél színészi teljesítményét a játékvezetők folyamatosan támogatták, így nehéz helyzetbe kerültünk és az ellenfél ledolgozta, sőt át is vette a vezetést! A végjátékhoz közelitettünk, de fordítani már nem tudott a csapatunk! Volt kivetnivaló a szekszárdi szurkolók magatartásában, többször is meg kellett álljtni miattuk a mérkőzést. Sajnos nem sportpályához és sportrendezvényhez illő módon viselkedtek. 

Pődör Zoltán edző: kellemetlen, szakmailag nehezen értékelhető ellenfél volt a Szekszárd, de nyerhető volt a meccs, sajnos odaajándékoztuk nekik a két pontot!

Ifistáink legközelebb október 13-án a jelenleg 11. helyezett Pénzügyőr E otthonában szerepelnek. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK