Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Egy góllal alulmaradtunk Balatonbogláron

A serdülő I. osztályú bajnokság nyugati csoportjában lejátszott péntek délutáni meccsen az idejekorán piros lapot kapott Tamási Kata és Pődör Blanka góljai hiányoztak a végjátékban.
Egy góllal alulmaradtunk Balatonbogláron

Neka 2 - SZKKA (15:14) 28:27

SZKKA: Tamási Kata 2, Pődör Blanka 11, Farkas Nerina 2, Juhász Anna 1, Horváth Lilla 7, Lakatos Lizett 1, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi, Lőrincz Brigitta, Sámson Petra, Horváth Anna 3.

Alulmúltuk önmagunkat, a sok buta hiba megbosszulta magát! Nem tudtunk egész mérkőzésen kellő hőfokra felpörögni! Így is fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol az egyik, hol a másik vette át a vezetést, igaz az első félidő hajrája a hazaiaknak jött ki jobban. A második félidőre egy jobban akaró csapatunk jött ki a pályára és szépen küzdve már háromgólos előnyre is szert tettünk. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy ekkor megint jött egy hiba és ne is kicsi. Tamási Kata piros lappal távozott a pályáról, ezzel pedig jelentősen meggyengült a védelmünk, igaz próbáltuk tartani az előnyt, de aztán Pődör Blanka is pirosat kapott az 50. percben. A végjátékban pedig 4-2 es szériát hoztak a hazaiak, így elvesztettük a mérkőzést! 

- Csalódott vagyok, mert, amit a héten gyakoroltunk abból semmit sem láttam megvalósulni! Lassan és körülményesen játszottunk, védekezésünk nem állt össze az egész mérkőzésen! Javítani fogjuk, ha kell, fájdalmak árán is a hibáinkat és kiküszöböljük a csorbát – értékelte a minimális arányú vereséget Pődör Zoltán edző. 

A mieink legközelebb a listavezető Neka 1 csapatával játszanak majd. A szeptember 23-i meccset Szombathelyen rendezzük.