Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Minőségi csapat érkezik hozzánk

"Reménykedünk a győzelemben, de azért azt tudni kell, hogy extra teljesítményekre van szükség ahhoz, hogy ez sikerüljön."
Minőségi csapat érkezik hozzánk

A 10 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel hatodik Váci NKSE érkezik vasárnap este Szombathelyre. Csapatunk remek formában várja az összecsapást, hiszen újonc létére zsinórban három győzelmet aratott a K&H Női Kézilabda Ligában. Marosán György vezetőedzővel beszélgettünk az esélyekről.

- Vácon nagyon jól kézilabdáztunk, ötvenegy-ötvenkét percig vezettünk is. Persze nagy boldogsággal tölt el, és jó ezt kimondani, de azért csalóka is, hogy a forduló előtt a Vác a hatodik, mi pedig a kilencedik helyen álltunk a tabellán. Ellenfelünk évek óta az élmezőnyhöz tartozik, úgy gondolom, hogy vágynak is arra, hogy előrébb lépjenek a hatodik helyről. Természetesen nekünk is vannak vágyaink, mi továbbra is a bennmaradásért küzdünk. Minőségi csapat, nagyon jó játékosokból áll, nagyon jó szakmai munka folyik Vácon, de megpróbálunk meglepetést okozni. Hazai pályán, a szurkolóink segítségében bízva minden mérkőzésen úgy kell pályára lépnünk, hogy győzni akarunk. A maximumot fogjuk kihozni magunkból, ezt megígérhetem. Reménykedünk a győzelemben, de azért azt tudni kell, hogy extra teljesítményekre van szükség ahhoz, hogy ez sikerüljön. A fehérvári meccs után volt egy kis időnk pihenni, és felkészülni tisztességesen az ellenfélre, de számunkra most elsődlegesen a jövő heti mérkőzés élvezi a prioritást.