Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mios Toro's Cup 1.nap: 4 meccsből 4 győzelem a nevünk mellett!

A franciaországi Mios városában rangos nemzetközi tornán képviseljük hazánkat és városunkat. Pődör Zoltán irányította serdülő csapatunkkal az első napon 100%-os teljesítményt nyújtottunk, hiszen valamennyi meccsünket magabiztos győzelemmel zártuk.
Mios Toro's Cup 1.nap: 4 meccsből 4 győzelem a nevünk mellett!

A torna 1. napján, szombaton 4 alkalommal léptünk pályára, jöjjenek az eredmények és a legjobbak!

Mios Biganos (francia) – SZKKA 14-26
A győzelem mellett külön öröm, hogy a helyszínen a nézők a szombathelyi Tamási Katát választották a legjobb játékosnak! Büszkék vagyunk és gratulálunk!

TSV Hersching (német) – SZKKA 7-18
Eddig kettőből kettő! 7:18-ra vertük a Hersching csapatát! A szurkolók ezúttal Pődör Blankát választották a mérkőzés legjobbjának!

Leon (spanyol) – SZKKA 10-15
Háromból három!!! Megvertük a Leon csapatát is! Döntőt játszunk mindenképpen! 10-15!!! Ismét csapatunk adta a különdíjas játékost. Lakatos Lizettnek is gratulálunk! Óriási meccs volt, a nagy esélyesnek tartott spanyolok ellen. A félidő még szoros volt (4-5), de végül a szombathelyi szív és lelkesedés győzött!

Maia Stars (portugál) - SZKKA 16-20 (11-11)
Óriásit küzdöttünk, de újra győztünk! Az első nap véget ért, ezzel 100%-os teljesítményt nyújtottunk!!! Ezúttal Győrffy Luca lett a közönségdíjas! Szép volt, csajok! Nagy bravúr ez!