Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Moór László Masters Atlétikai VB-re készül!

A hétvégén meglestük, amint éppen a Téli Dobó Országos Bajnokságon kalapácsvetésben indult klubunk kiváló masszőrje. Moór László rendkívül boldog lenne, ha éremmel térne haza a világbajnokságról.
Moór László Masters Atlétikai VB-re készül!

A Dobó SE Sugár úti edzőpályáján szombaton óriási mezőny jött össze. A versenyt persze imponáló magabiztossággal nyerte meg az EB bronzérmes Halász Bence, a veszprémi Pásztor Bence és az ugyancsak szombathelyi Rába Dániel előtt. 

A mi Lacink is jól szerepelt, elérte célját, hiszen magabiztosan dobta túl az általa kitűzött célt, az 50 méteres távolságot, legjobb dobásakor a szer 51 méter 88 centiméternél ért földet. Persze nem volt nehéz a jó szereplés, hiszen felnőtt csapatunk krémje és a sikeres Marosán-Farkas edzőpáros is a Németh Pál Dobócentrumban szurkolt masszőrünknek. 

Aztán másnap már minden a régi kerékvágásban zajlott, a csapat Szekszárdra utazott, Laci pedig óvta, vigyázta a lányok épségét és persze győztes csapatként jöttünk haza vasárnap éjjel.

- Nagyon jól esett, hogy a lányok és edzőik is kijöttek szurkolni, még a dobókörben is hallottam a buzdításukat, aztán, amikor repült a szer, a taps is nagyon feldobott. Öröm velük dolgozni, kiváló közösség, nagyszerű csapat, nagyon várom már velük együtt, hogy odaérjünk az NB I-be - mondta el kérdésünkre Moór László, aki azt is hozzátette, hogy boldog lenne, ha a nagyon erős mezőnyt - többek között kiváló észt, amerikai és indiai ellenfeleket is - felvonultató versenyről éremmel térhetne haza.   
 

A fedettpályás Masters Atlétikai VB számára a lengyelországi Torun ad majd otthont. A rendkívül színvonalasnak igérkező versenyre 89 ország 4000 sporolója nevezett. Moór László kalapácsvetés döntőjét március 25-én rendezik. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK