Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mozgalmas hétvégét zárt a serdülő

Vers Ákos tanítványai a felnőtt megyeiben és az U15-ös I. osztályban is pályára léptek.
Mozgalmas hétvégét zárt a serdülő

Tovább folytatta veretlenségi szériáját a felnőtt Zala megyei osztályban a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia serdülő csapata, amely ezúttal a PLSC együttese ellen aratott kiütéses győzelmet. Az SZKKA öt győzelemmel hibátlan mérleggel vezeti a tabellát. 

- Akik mostanában nem játszottak annyit, most bőven volt lehetőségük,és többé-kevésbé élni is tudtak vele. A győzelemhez gratulálok a lányoknak - mondta a meccs után a csapat edzője, Vers Ákos

Szombathelyi KKA-Páterdomb LSC Zalaegerszeg 46-14 (22-7)

SZKKA: Németh Janka (kapus), Pham Lien 5, Káli 7, Kuglics 5, Lakatos 4, Mersich 5, Tóth 3 Csere: Ihász 8, Rákos, Gombás 5, Krilov 2, Wutschi, Takács, Marton, Rieger, Németh Júlia 2.

Vers Ákos tanítványai az U15-os I- osztály fordulójában is pályára léptek. A hazai meccseken a DKKA, valamint a Kozármisleny együttesével találkoztak: egy vereséggel és egy döntetlennel zárták a játéknapot 

- A Dunaújváros ellen volt egy öt-hatperces rövidzárlat, ami eldöntötte a mérkőzést. A Kozármisleny ellen a végére elfáradtunk, sok volt egymás után két meccset játszani. Összeségében pozitív nap volt, voltak kifejezetten jó megmozdulások, láttam előrelépést egyénileg illetve csapatszinten is - értékelt Vers Ákos.

Szombathelyi KKA - Dunaújvárosi KKA 17-23 (6-13)

Szombathelyi KKA - Kozármisleny SE 18-18 (10-10)

Az SZKKA kerete: Grebenár, Ceglédi (kapusok), Horváth, Geosits, Takács, Lékai, Wutschi, Bozsodi, Rákos, Marton, Borhy, Kiss, Krilov, Szlámer, Czenki.