Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Munkában a csapat, megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Az alapozás első napján az atlétika és a felmérések voltak főszerepben.
Munkában a csapat, megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Véget ért a nyári pihenő felnőtt csapatunk számára, hétfőn ugyanis megkezdtük a felkészülést az NB I/B 2023/24-es szezonjára. Az alapozás első napján atlétika-edzőnk Lengyák György vezetésével az atlétikáé és a felméréseké volt a főszerep. A mérésekből kiderült, hogy a lányok a személyre szabott egyéni edzésterveknek is köszönhetően kiváló állapotban tértek vissza a szünetről.

Az első edzés előtt Pődör Zoltán ügyvezető is köszöntette a csapatot és az újonnan érkező játékosokat, valamint ismertette a szezonbeli elvárásokat, célokat. A jól sikerült átigazolási időszakban a fiatal tehetségek mellé rutinos játékosok is érkeztek, így nem lehet kérdés, hogy az NB I-be való visszajutást célozzuk meg az előttünk álló idényben is.

Új vezetőedzőnk, Vida Gergő irányításával a következő hetekben a lányok napi két edzésen vesznek részt, majd július utolsó hetétől augusztus végéig összesen hat felkészülési mérkőzésen lépünk pályára. Az edzőmeccsek pontos időpontjairól hamarosan részletes tájékoztatást is adunk. Addig is mutatjuk fotókon a felkészülés első edzését: