Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mutatjuk, hogyan ünneplik a karácsonyt az SZKKA játékosai - I. rész

Varga Niki, Kulcsár Dorka, Balogh Petra és Szmolek Apollónia is családi körben töltődik fel.
Mutatjuk, hogyan ünneplik a karácsonyt az SZKKA játékosai - I. rész

Ahogy minden évben, az idén is megmutatjuk, hogyan töltik szeretet ünnepét és hogyan töltődnek fel a rövid szünet alatt a Szombathelyi KKA játékosai. Első részünkben Varga Niki, Kulcsár Dorka, Balogh Petra és Szmolek Apollónia mesélt az idei karácsonyáról.

- Családommal töltöm a karácsonyt, nekem ez a legjobban várt ünnep az évben. Nagyon örülök ennek a pár nap pihenőnek, igazán feltöltődöm – tudtuk meg Varga Nikitől.


- Huszonnegyedikén volt egy nagyobb családi ebéd, a Szentestét pedig szűk családi körben töltöttük, társasjátékoztunk és Reszkessetek betörőket néztünk. Karácsony első napján anyukámmal kettesben voltunk, sütéssel és pihenéssel telt a nap. Huszonhatodikán még jönnek át rokonok ebédre, este pedig már edzés, kezdődik újra a kemény munka – mesélte Kulcsár Dorka.


- Az idei karácsony volt a legkülönlegesebb számomra, hiszen a családom Németországban él, és nagyon keveset látom őket, de idén végre sikerült együtt tölteni az ünnepeket. Boldog vagyok, hogy velük lehettem, nagyon feltöltődtem, és alig várom, hogy újult erővel munkába álljak – így Balogh Petra.


- A karácsonyt a családommal töltöttem: társasoztunk, beszélgettünk, karácsonyfát díszítettünk együtt, ami mindig különleges, hiszen a mindennapokban mindenkinek meg van a saját dolga, ilyenkor pedig csak egymásra koncentrálhatunk. Ahogy szoktuk, a miséken is mindig jelen voltunk és a közeli rokonokhoz is ellátogattunk, a pihenő időszakban azonban beiktattam edzéseket is – mondta Szmolek Apollónia.