Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mutatjuk, hol nyaralnak az SZKKA játékosai - I. rész

Mutatjuk, hol nyaralnak az SZKKA játékosai - I. rész

Legújabb cikksorozatunkban megmutatjuk, hogyan és hol töltik, hova utaznak kikapcsolódni, pihenni a nyári szünetben a Hungast SZKKA játékosai. Az első részből kiderül, hogy Csire Fanni Horvátországba utazott, Horváth Petra pedig a barátnőivel, köztük Varga Nikivel a Balaton parton töltött el egy kellemes hetet.

- A múlt héten a Balatonon voltam a barátnőimmel, egy egész hetet töltöttünk el Vonyarcvashegyen, ahol különböző programokat szerveztünk. Napközben általában a strandon napoztunk és sokat fürödtünk, de a pihenés alatt a sport sem maradt ki az életünkből, egy étteremben közösen szurkoltunk a magyaroknak. Tartalmas hetet töltöttünk el, ahol inkább a pihenésé volt a főszerep. A felkészülés kezdetéig egy-két napot még tervezek strandolni, hogy utána újult erővel vágjak neki a következő szezonnak – mondta megkeresésünkre Horváth Petra.

- A nyári pihenőt a családdal, barátommal töltöm kikapcsolódással, strandolással. Jelenleg is Horvátországban, Zadarban nyaralunk a párommal. Városnézés, fürdés, kirándulás szerepel a programok között. Regenerálódok, hogy újult erővel tudjak az előttem álló feladatokra koncentrálni. Ha hazaértünk, akkor pedig folytatom az kondi edzéseket, gyógytornát, hogy 100%-osan tudjam kezdeni a szezont. Már nagyon várom, hogy elkezdődjön a munka, hiszen nekem nagyon sok idő kimaradt, jó lesz újra a teljesen mértékben csapat rendelkezésére állni – tudtuk meg Csire Fannitól.