Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mutatjuk, hol nyaralnak az SZKKA játékosai - III. rész

Ezúttal két kapusunk, Balog Judit és Katarina Tomasevics mesél a nyári élményeiről.
Mutatjuk, hol nyaralnak az SZKKA játékosai - III. rész

Folytatjuk cikksorozatunkat, amelyben megmutatjuk, hol nyaralnak, hova utaznak pihenni a nyári szünetben a Hungast SZKKA játékosai. A harmadik részben két kiváló kapusunk, Katarina Tomasevics és Balog Judit mesél a nyári élményeiről.

- Otthon töltöttem három hetet Ukrajnában. Ilyenkor nyáron próbálok minél több minőségi időt tölteni a családommal, a keresztgyerekeimmel és az itthoni barátaimmal, mivel évközben ezt nem tehetem meg. Családcentrikusnak tartom magam, a családdal eltöltött idő az, ami igazán feltölt. Persze ilyenkor sem maradhatnak el az edzések sem, mindent megteszek a nyáron is, hogy az egész éves rehabilitációs munka ne vesszen kárba, sőt, még erősebbek kezdhessem meg az alapozást. Hamarosan visszatérek Magyarországra, a barátaimmal még eltöltünk néhány napot Balatonon, aztán megújulva vágok neki az új szezonnak – mesélte Balog Judit.

Szerb válogatott hálóőrünk, Katarina Tomasevics is a családjával töltődik fel.

- Egy nehéz szezon után mindig jólesik a pihenő, ez most sincs másképp. A gyerekeknek is befejeződött az óvoda és az iskola, így most több időt tudunk együtt tölteni. Hazautaztunk Belgrádba, itt töltjük a szünet nagy részét. Pár napra ellátogattunk Montenegróba a tengerpartra. Amióta anya vagyok már az az elsődleges, hogy olyan programokat keressünk, amit élveznek és szeretnek a gyerekek. Remélem minden klubnál dolgozónak és szurkolónknak jól telik a nyár. Kipihenve új energiával és nagy motivációval kezdhetjük a felkészülést és az új szezont – mondta megkeresésünkre Katarina Tomasevics.