Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nagy dobásra készülünk: Indul a „Jövő Tehetsége” program

Nagy dobásra készülünk: Indul a „Jövő Tehetsége” program

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiánál utánpótlás-nevelő bázisként eddig is folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a legmagasabb szinten neveljük és gondozzuk tehetséges fiataljainkat. Klubunk most úgy döntött, hogy azoknak a lojális tehetségeinknek, akik hosszú távon az SZKKA-ban képzelik el pályafutásukat, a magas szintű edzések mellett további speciális extra képzéseket biztosítunk, méghozzá új programunk, a „Jövő Tehetsége” program keretein belül.

A Jövő Tehetsége programba bekerülő játékosaink az alábbi extra foglalkozásokban részesülnek:

- Egyéni posztképzés, személyre szabott technikai fejlesztés

- Fizikális felkészítés, ami nem csak az erőnlétre, de a profi sporthoz nélkülözhetetlen helyes táplálkozásra és életmódra is vonatkozik

- Versenyszintű atlétikai képzés, futómozgások, ugrások és irányváltások technikájának javítására és gyorsítására szolgál

- Mentáltréner, aki a profi sport nehézségeire, kihívásaira készíti fel a játékost és a szülőket egyaránt

A programon belül persze nem csak a sportban lévő fejlesztésre figyelünk, hanem játékosaink tanulmányaira is: célunk, hogy a kiválasztott tehetségeink az életút-modellünk segítségével - együttműködve a Nagy Lajos Gimnáziummal és az ELTE Savaria Egyeti Központtal – a program végére egyetemi diplomával rendelkező NB I-es élsportolók legyenek.

A „Jövő Tehetsége” programunkat egy neves honi szakember fogja irányítani és felügyelni, akit hamarosan hivatalosan is bejelent klubunk.

További részletek hamarosan!