Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nagy lendület és látványos kézilabda: határozott a fejlődés az U11-es csapatoknál!

Vasárnap Répcelakon, az LU11 Tóth László régiójának 7. fordulójában szerepeltük.
Nagy lendület és látványos kézilabda: határozott a fejlődés az U11-es csapatoknál!

Eredmények: Répcelaki SE - Szombathelyi KKA II. 6–12, Szombathelyi KKA II. - Büki TK 9–11, Szombathelyi KKA I. - Ajkai Trampolin SE 28–3, Mosonmagyaróvári KC SE - Szombathelyi KKA I. 18-25, Szombathelyi KKA III. - Szombathelyi Haladás 14-6, Ajkai Trampolin SE - Szombathelyi KKA III. 11-15. 

- Az U11-es csapataink is megkapták az új mezeket. Ennek megfelelően nagy lendülettel, helyenként látványos kézilabdát mutatott be mindhárom csapatunk. Az persze látszott, hogy az 1. csapatunk volt a legmagabiztosabb. Határozott védekezésből gyors lerohanásból tudtunk sok gólt szerezni. Öröm volt nézni őket, határozattan sokat fejlődtünk. 
A 2. csapatnak egy kicsit nehezebb volt. Védekezésben hatalmasat küzdöttek a lányok, hihetetlen energiákat mozgattak. Jellemzően a büki lányok sokkal nagyobbak voltak nálunk, de a védekezés így is parádésan működött. Csak a támadás! Nem sikerültek belőni a helyzeteinket. Pedig mindenki láthatta, a nehezét megcsinálták a lányok, védekeztek, lendületesen, ötletesen mentünk előre, csak a végén volt mindig becsúszott egy-egy hiba. Nagy dicséret a lányoknak. 
A 3. csapatunk simán győzött mindkét idősebb ellenfelénél. Szépen játszottak, látszik ezen a csapaton, hogy mennyit fejlődtek. Mind az egyéni játékban, mind erőnlétben, és ötletességben is hatalmasat léptek előre! Nagyon élveztem a mai napot, köszönjük lányok! Azt gondolom, hogy az NB 1-be igyekvő felnőtt csapatunknak méltó utánpótlásai vagytok. Csak így tovább 
– összegezte a vasárnap látottakat Debreczeni György edző. 
    
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK