Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nagy tempó, sok lerohanás, magabiztos győzelem az NB II-ben!

Az északnyugati csoportban a komáromi Városi Sportcsarnokban arattunk sima sikert.
Nagy tempó, sok lerohanás, magabiztos győzelem az NB II-ben!

Komárom VSE - SZKKA U22 30-39 (13-29) 

SZKKA: Lugosi Fruzsina (k) - Farkas Hanna, Tamási Kata 1, Pődör Blanka 11, Horváth Anna 12, Farkas Nerina, Lakatos Lizett 1, Csire Fanni 7, Szuhogyi Laura 2, Molnár Viktória 1, Pődör Rebeka 4, Wágner Dóri. Tóth Nóri, Juhász Anna.

Nagy tempóban, de több hibával kezdtük az első játékrészt. Rendeztük a sorainkat és a 15. perctől egyre jobban leszakítottuk az ellenfelet és a félidőre el is döntöttük a mérkőzést! A második játékrészben is nagy tempót diktáltunk és sok lerohanással kényszerítettük az ellenfelet sok futásra! A végére nem maradt izgalom, megérdemelten vihettük haza mindkét bajnoki pontot!

- Az egész mérkőzés alatt jó tempót diktáltunk, igaz ebbe bele-belecsúsztak hibák, de összességében elégedett vagyok a csapatom teljesítményével! Külön örülök, hogy ma több játékosomnak is először tudtam lehetőséget adni az NB II-ben történő bizonyításra és kiválóan meg is állták a helyüket – értékelte a magabiztos győzelmet Pődör Zoltán edző. 

Listavezető csapatunk legközelebb a 8. helyezett SZESE Győr ellen lépnek pályára, a hazi meccsre március 9-én 14 órától kerül sor.