Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nagyatád-meccs előtt: játékosaink győzelmet remélnek

A Rinyamenti KC a Haladás Sport Kft-t, mi pedig a Pilisvörösvári KSK-t győztük le a múlt hétvégén megrendezett első tavaszi fordulóban. A 15. forduló február 10-i játéknapja előtt a csütörtöki edzést meglátogatva azután érdeklődtünk, ki mit vár a meccstől!
Nagyatád-meccs előtt: játékosaink győzelmet remélnek

Mayer Maja csapatkapitány visszanyerte korábbi versenyformáját, jól játszott a hétvégén is, a Pilisvörösvár ellen 4 alkalommal volt eredményes.
Kötelező a 2 pont megszerzése, szerintem a védekezésünk és a támadásaink hatékonyságán is sok múlik majd. Jó formában érzem magam, már nem fáj a vállam, felszabadultan szeretnék játszani és góljaimmal hozzásegíteni a csapatot a győzelemhez. Nagyon örülnék, ha végre egy sima meccset játszanánk – fogalmazott honlapunk érdeklődésére Mayer Maja.  

Virág Noémi vasárnap 7 góllal terhelte meg a vörösváriak kapuját. Átlövőnk remélhetőleg szombaton is legalább ennyiszer beveszi a nagyatádi kaput.
Ebben a bajnokságban egy mérkőzés sem nevezhető könnyűnek, minden pontért keményen meg kell dolgozni. Bár a mérkőzés esélyesei mi vagyunk, de a papírforma csak akkor érvényesülhet, ha 60 percen keresztül szívünket, lelkünket mind támadásban, mind védekezésben kitesszük a pályára – nyilatkozta klubunk hétvégén megjelenő magazinjának Virág Noémi.
 

Az SZKKA - Rinyamenti KC NB I/B-s bajnoki meccset szombaton 16 órától tekinthetik meg az Egyetemi Sportcsarnokban!