Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Nagyon megszorongattuk a bajnok Budaörsöt

Óriási küzdelemre késztettük az aranyérmes feljutót, amely végül két góllal nyert 27-25-re.
NB I/B: Nagyon megszorongattuk a bajnok Budaörsöt

A már biztosan bajnoki aranyérmes Budaörs együttesét látta vendégül a Sylver Ops Cafe SZKKA U20 néven szereplő ifjúsági csapatunk a felnőtt NB I/B 20. fordulójában. Remekül kezdtük a mérkőzést, öt perc játék után 3-1-re vezettünk. Nagyszerű védekezés jellemezte a csapatot, 5-2-es állásnál időt kért a vendégcsapat. A folytatásban feljött a Budaörs egy találatra, de a félidő felénél remek gólokkal visszaállítottuk a háromgólos különbséget, 10-7. Az első játékrész hajrában néhány hiba csúszott a játékunkba, ezt kihasználta a rutinos Budaörs, a vendégek fordítottak, de az utolsó percben egy egészpályás góllal kiegyenlítettünk a szünetre, 12-12.

A második félidő elején felváltva estek a gólok, rendkívül izgalmasan alakult a mérkőzés, egyik csapat sem tudott ellépni. A játékrész derekán egy góllal, 21-20-ra a vendégek vezettek, majd előbb a félpályáról Franka, majd Christe a saját hatosáról is betalált, újra kiegyenlítettünk 23-23-ra. Óriási izgalmakat tartogatott a hajrá, a Budaörs rutinos játékkal másfél perccel a vége elhúzott kettővel, innen már hiába küzdöttünk nagyot, végül 27-25-re megnyerte a mérkőzést a bajnok és feljutó Budaörs.

Sylver Ops Cafe SZKKA U20 – Moyra-Budaörs Handball 25-27 (12-12)

SZKKA: Christe 2 – Forgács 4, Török 7, Pődör B. 6, Győri 1, Kulcsár 2, Horváth A. 2 Csere: Franka 1, Szmolek, Biró, Vajer, Dobány (K), Farkas H. (K).