Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nagyszerű hangulatú ankét, Szurkolóink megismerkedhettek a csapattal

Nagyszerű hangulatú ankét, Szurkolóink megismerkedhettek a csapattal

Szurkolói ankétot, majd nyilvános edzés tartott klubunk múlt hétvégén az egyetemi csarnokban, ahol Pődör Zoltán ügyvezető bemutatta újjáalakuló csapatunkat, valamint ismertette a rajongókkal az előttünk álló szezon célkitűzéseit.

A remek hangulatú, beszélgetős ankéton ügyvezetőnk köszöntötte a megjelent szurkolókat és a csapatot. Az SZKKA első embere személyesen is tájékoztatott, teljes embert megkívánó fontos feladatok és kihívások várnak rá klubvezetőként, ezért bízta rá a vezetőedzői pozíciót Vida Gergőre, akit egyúttal hivatalosan is bemutatott a szurkolóknak, csakúgy mint a gárda NB I-es rutinnal rendelkező új kapusedzőjét, Kovács Róbertet.

Az ankét közkívánatra az ismerkedés jegyében folytatódott: először a nyáron érkező új igazolásaink mutatkoztak be egyesével a drukkereknek, majd a régi kedvencek is meséltek magukról és arról, hogyan töltötték a nyári pihenőt.

Természetesen a szurkolói kérdések sem maradtak el: a jelenlévők első körben új szurkolói ruházatról érdeklődtek, a vezetőség részéről pedig persze pozitív válasz érkezett: igény esetén piacra dob a klub új szurkolói öltözékeket. Vida Gergő vezetőedző kapta az újabb kérdést, miszerint mely csapatok jelenthetik a legnagyobb veszélyt a feljutásért zajló küzdelemben. Új trénerünk szerint a komoly terveket dédelgető újonc Esztergom mellett a kieső Érd lehet a legfőbb riválisunk, de nem szabad megfeledkezni az Orosházáról sem, amely tavaly sok borsot tört a csapatok orra alá.

Pődör Zoltán elmondta, az előző idényhez képest szerinte nem lesz olyan sok csapat, amely beleszólhat a feljutás kérdésébe. Meghatározó játékosaink megtartásával, valamint a keret megerősítésével és bővítésével egyértelműen a feljutás és a bajnoki cím megszerzése a célkitűzés és az elvárás.

Ami biztos, a vezetőség, a szakmai stáb, a játékosok és természetesen a szurkolók is bizakodva várják az új szezont. Az ankét zárómondataként elhangzott: a csapat mellett Ti, Szurkolók is nagyon kellettek, hogy a lányokat támogatva és együtt harcolva elérjük, hogy Szombathelynek újra NB I-es kézilabdacsapata legyen.

A remek hangulatú ankét után Szurkolóink nyilvános edzésen is megnézhették a csapatot. Várunk Mindenkit kedd este is, amikor 20 órától a nyolcszoros BL-győztes Hypo ellen vívjuk első nyári felkészülési meccsünket a Haladás Sportkomplexumban.