Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nagyszerű hangulatú program: közös bowlingozással és pizzázással zárta az évet U9-es csapatunk

Az SZKKA csapatkapitánya, Pődör Rebeka volt a karácsonyi bankett meglepetésvendége.
Nagyszerű hangulatú program: közös bowlingozással és pizzázással zárta az évet U9-es csapatunk

A hétvégén megtartotta karácsonyi bankettjét a Szombathelyi KKA egyik legkisebb korcsoportja, az U9-es csapatunk. A felnőtt gárdában szereplő Varga Niki tanítványai egy nagyszerű közös bowlingozással és pizzázással búcsúztak el a 2022-as évtől. Edzőnk és a szülők által szervezett szuper, meglepetésekkel teli programra az SZKKA csapatkapitánya is meghívást kapott.

- Az első meglepetés a felnőtt csapat játékosa volt, Pődör Rebeka. Nagyon örültek neki, hiszen hétről-hétre járnak ki a meccseinkre szurkolni és buzdítják az egész csapatot. Beszélgettünk, bowlingoztunk, vacsoráztunk és egy nagyon jó hangulatú délutánt töltöttünk el. Köszönöm az egész éves munkájukat a szülőknek és a gyerekeknek. Vasárnap az év utolsó hazai meccsére is várunk Titeket – üzente U9-es csapatunk edzője, Varga Niki.

- Niki pár hete keresett, hogy szeretné meglepni a lányokat azzal, hogy ott leszek ezen a programjukon. Nagyon jól esett, hiszen ha teheti, ez a korosztály mindig kint van a meccseinken, ezért ismertem is őket. Amikor odaértem, a lányok nagyon örültek, meg is hatódtam. Utána a csajok kérdezgettek tőlem még mielőtt megkapták a szülőktől az ajándékokat és a tortát. A következőkben bowlingozás és pizzázás szerepelt a programban, amit természetesen nagyon élveztek a csajok. Ott voltak a szülők is, akik leszervezték nekik a meglepetéseket. Jó volt látni, hogy ilyen összetartó szülők vannak a klubon belül és hogy támogatják a lányokat a kézilabdában – emlékezett vissza a közös programra az SZKKA csapatkapitánya, Pődör Rebeka.