Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Elfáradtunk a végére, vereség Győrben

A Sylver Ops Cafe SZKKA öt góllal kapott idegenben.
NB I/B: Elfáradtunk a végére, vereség Győrben

Foghíjas kerettel utazott Győrbe a Sylver Ops Cafe SZKKA néven szereplő ifjúsági csapatunk, amely az ETO U20-as együttesével találkozott a felnőtt NB I/B utolsó előtti játéknapján. Csapatunk jó felfogásban kezdte a mérkőzést, próbáltunk türelmesen játszani, de egy-két góllal végig vezetett a Győr az első félidőben. Egyébként sem volt bő a keretünk a mérkőzésen, de a játékrész hajrájában egy végleges kiállítás miatt még jobban beszűkültek a variációs lehetőségek. Ennek ellenére jól kezdtük a második félidőt, vissza tudtunk kapaszkodni egy gólra, de aztán védekezést váltottak a hazaiak, ezért kellett egy kis idő, amíg helyzeteket tudtunk kialakítani. Emiatt öt góllal elhúzott a Győr és hiába tudtunk még zárkózni, a hazaiak végül öttel, 26-21-re nyertek.

- Megvoltak a helyzeteink a második félidőben is, de a hazaiak felőröltek minket, hiszen kevesen voltunk.  A második játékrészre két mezőnyjátékosunk maradt cserének. Megpróbáltunk mindent, amit lehetett, de a második félidőre elfogytunk fizikálisan – értékelt csapatunk edzője, Vers Ákos.

Győri Audi ETO KC U20 – Sylver Ops Cafe SZKKA U20 26-21 (13-11)

SZKKA: Christe – Török 5, Biró 1, Franka, Kulcsár 7, Lakatos, Horváth A. 2, Szmolek, Forgács 4, Győri 2, Dobány (K), Farkas H. (K).