Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: A második félidőben fordított a Sylver Ops Cafe SZKKA

A szünetben még négy gól volt a hátrányunk a DKKA U20 ellen.
NB I/B: A második félidőben fordított a Sylver Ops Cafe SZKKA

Szépszámú közönség előtt és nagyszerű hangulatban fogadta a DKKA U20-as együttesét a felnőtt NB I/B-ben Sylver Ops Cafe SZKKA néven szereplő ificsapatunk. A mienk 2-1-es, a vendégek 0-5-ös mutatóval várták a találkozót, amelynek elején rögtön magunkhoz ragadtunk a kezdeményezést, a 10. percben 7-4-re vezettünk. A folytatásban a dunaújvárosiak felzárkóztak, de aztán emberhátrányban kétszer is betaláltunk, 12-10-nél a vendégek kértek időt. Az első játékrész utolsó 10 perce azonban a DKKA-ról szólt, egészpályás góllal egyenlített, majd a vezetést is átvette a vendégcsapat, ezért az SZKKA vezetőedzője, Pődör Zoltán próbált rendet tenni a fejekben. Nem sikerült kijönni a hullámvölgyből, így a szünetre négygólos előnyre tettek szert a vendégek, 13-17. 

A második játékrészt kitűnő védekezéssel kezdtük, aminek köszönhetően mindössze négy perc alatt egyenlítettünk. A DKKA nyolc percig nem tudott betalálni a szombathelyi kapuba, így gyorsan átvettük a vezetést is, Kulcsár egészpályás gólja után 19-17-et mutatott az eredményjelző. Összeállt a védekezésünk, újabb labdaszerzést követően Győri 20-18-ra módosította az állást. A 45. percben már 5 gól volt az előnyünk, 24-19. Hiába próbált zárkózni a DKKA, a szombathelyi lányok innen már nem adták ki a kezükből a győzelmet és végül 29-25-re megnyerték az összecsapást. 

NB I/B felnőtt Nyugati-csoport, 6. forduló:

Sylver Ops Cafe SZKKA - DKKA U20 29-25 (13-17)

SZKKA: Dobány (K) - Horváth A. 9, Kulcsár 4, Pődör B. 5, Győri 4, Török 3, Franka 2 Csere: Christe (K), Szmolek 1, Forgács, Biró, Tóth A. 1, Zsemberi, Temesvári.