Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Döntetlent játszott, így negyedik helyen zárt a Sylver Ops Cafe SZKKA

Hajszálon múlott a dobogó és a bronzérem, de így sem lehetünk csalódottak.
NB I/B: Döntetlent játszott, így negyedik helyen zárt a Sylver Ops Cafe SZKKA

A szezon utolsó bajnoki mérkőzését játszotta a felnőtt NB I/B-ben dobogóért küzdő ifjúsági csapatunk: a Sylver Ops Cafe SZKKA a Gárdony együttesét látta vendégül a Sárvár Arénában. Egyszerű volt a képlet fiataljaink számára: ha győztesen hagyják el a pályát, akkor a harmadik helyen, bronzérmesként zárják az idényt a felnőtt NB I/B-ben.

Jobban kezdte a találkozót a vendégcsapat, amely elhúzott 5-1-re, de aztán az első félidő felére kiegyenlítettünk, 6-6. A játékrész hajrájában újra a Gárdony akarata érvényesült, a szünetben 8-11-et mutatott az eredményjelző. A második félidő elején Kulcsár vezérletével megkezdtük az újabb felzárkózást és ki is egyenlítettünk, 12-12. Mindkét csapat sok hibával kézilabdázott, nehezen születtek gólok, tíz perccel a vége előtt 15-14-re a vendégek vezettek. A hajrában óriásit harcoltunk, küzdöttünk, de a fordítás végül nem jött össze. Egálra tudtuk menteni a meccset, a végeredmény 17-17. A Sylver Ops Cafe SZKKA így az előkelő negyedik helyen zárt a felnőtt NB I/B-ben, a lányok nem lehetnek csalódottak, hiszen igazán remek szezont produkáltak, kihozták magukból a maximumot.

Sylver Ops Cafe SZKKA U20 – Gárdony-Pázmánd NKK 17–17 (8-11)

NB I/B felnőtt, Nyugati-csoport, 22. forduló, Sárvár Aréna

SZKKA: Christe (K), Forgács 3, Török, Franka, Szmolek 1, Kulcsár 8, Horváth A. 2, Győri 1, Vajer 2, Biró, Dobány (K), Farkas H. (K), Lakatos, Tóth B.