Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Foghíjas csapattal vereség Kozármislenyben

Nem ezt a meccset kellett megnyernie a Sylver Ops Cafe SZKKA-nak.
NB I/B: Foghíjas csapattal vereség Kozármislenyben

Az NB I/B-ben Sylver Ops Cafe SZKKA néven szereplő ificsapatunk több hiányzóval lépett pályára a Kozármisleny vendégeként a felnőtt másodosztályban. A találkozó első félidejéig tudtuk tartani a hazai csapatot, a foghíjas együttesünk védekezése a második félidőben visszaesett és könnyű gólokat tudott szerezni az ellenfél. Sajnos a második játékrészben volt egy tíz perc, amíg kerestük önmagunkat a pályán, ezalatt a hazai csapat eldöntötte a meccset. Küzdöttünk a végsőkig, de már nem tudtunk közelebb kerülni a rutinos ellenfélhez, így 33-21-es vereség lett a vége. 

- Büszke vagyok a lányokra, szép dolgokat csináltak és küzdöttek a végéig. Tudtuk, hogy ma nem mi vagyunk az esélyesek de az első félidőben próbáltuk bizonyítani ennek az ellenkezőjét. Ebben az összetételben ma ezt tudtuk kihozni. Nem vagyok csalódott, nem ezt a meccset kellett megnyerni - értékelt Pődör Zoltán vezetőedző. 

NB I/B Felnőtt, Nyugati csoport, 5. forduló:

Kozármisleny SE - Sylver Ops Cafe SZKKA 33-21 (14-11)

SZKKA: Christe (K), Dobány (K), Biró 2, Franka 2, Kulcsár 3, Pődör 8, Horváth A. 1, Szmolek, Forgács, Zsemberi, Győri 4, Tóth A., Temesvári 1.