Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Hatalmas küzdöttünk, megizzasztottuk a Kozármislenyt

A második félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a vendégeknek, akik végül 33-29-re nyertek.
NB I/B: Hatalmas küzdöttünk, megizzasztottuk a Kozármislenyt

Az NB I/B egyik élcsapatát, a feljutásra is jó eséllyel pályázó Kozármislenyt látta vendégül az SZKKA ifjúsági együttese az egyetemi csarnokban. Álmosan kezdtük a mérkőzést, kicsit bennmaradtunk az öltözőbe, így az első félidőben a vendégek kerültek előnybe. Kissé kapkodva játszottunk, több hiba is csúszott a gépezetbe, a szünetben öttel vezetett a Kozármisleny, 17-22.

A második játékrészre aztán teljesen más SZKKA-t láthattunk a pályán, szurkolóink folyamatos buzdítása közben óriási feltámadást hajtottunk végre és folyamatosan dolgoztuk le a hátrányunkat. Összeállt a védekezésünk, a lányok óriásit harcoltak minden egyes labdáért. A játékrész derekán újra öttel vezetett a vendégcsapat, de ekkor sem adtuk fel, de tíz perccel a vége előtt feljöttünk kettőre. Fiataljaink abszolút egyenrangú ellenfelei voltak a jó erőkből álló Kozármislenynek, másfél perccel a vége előtt is csupán kettő gól volt a különbség, 29-31. A hajrát aztán a rutinosabb vendégek bírták jobban, de ifi csapatunknak nincs miért szégyenkeznie, komoly küzdelemre késztette a Kozármislenyt. Fiataljaink rengeteget tanulhatnak és fejlődhetnek a maihoz hasonló mérkőzéseken. Köszönjük szurkolóinknak, hogy ragyogó hangulatot teremtettek a csarnokban!

Szombathelyi KKA U19 – Kozármisleny SE 29-33 (17-22)

NB I/B Nyugati-csoport, 3. forduló

SZKKA: Farkas H., Lőrincz, Németh J. (kapusok), Győri 3, Szabó N. 2, Pődör B. 12, Horváth A. 3, Lakatos, Wutschi, Szabó T., Pham Lien, Tóth B., Mersich, Gabnai 3, Zsákovics 6, Temesvári Vezetőedző: Pődör Zoltán