Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Idegenben nyert a Sylver Ops Cafe SZKKA

Pődör Zoltán együttese a végjátékban fordított és háromgólos győzelmet aratott a Gárdony-Pázmánd vendégeként.
NB I/B: Idegenben nyert a Sylver Ops Cafe SZKKA

Kisebb szünet után a Gárdony-Pázmánd NKK vendégeként folytatta szereplését a felnőtt NB I/B-ben ificsapatunk, a Sylver Ops Cafe SZKKA.  Együttesünk már a találkozó elején magához ragadta a kezdeményezést, meg is léptünk a hazaiaktól, de tetemes előnyre nem tudtunk szert tenni. Akadtak hullávölgyeink, de szerencsére mindig ki tudtunk jönni belőlük. Az ellenfél is hektikusan játszott, a végén pedig ismét hátrányból tudtuk a magunk javára fordítani a meccset. A végeredmény 23-26. 

- Örülök, hogy mindig volt valaki, aki a meccs bizonyos szakaszaiban elő tudott lépni és a vállára vette a csapatot. A védekezésünk ragyogóan működött, a támadójátékunk fogaskerekeibe viszont kerültek porszemek. Extrán pozitívum, hogy a végjátékban volt annyi erőnk, hogy hátrányból megfordítottuk a mérkőzést. Büszke vagyok a lányokra – értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

Gárdony-Pázmánd NKK – Sylver Ops Cafe SZKKA 23–26 (11-13)

SZKKA: Christe (K) – Török, Franka, Kulcsár 4, Pődör B. 6, Horváth A. 8, Szmolek, Győri 1, Pődör R. 3, Forgács 2, Wald 2, Zsemberi, Dobány (K), Farkas (K), Lakatos.