Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Kaotikus végjáték után döntetlen Csepelen

Speciális helyzetben utaztunk a meccsre, serdülő korú játékosaink bátran és jól játszottak.
NB I/B: Kaotikus végjáték után döntetlen Csepelen

A hétvégén a Csepel vendégeként folytattuk a felnőtt NB I/B küzdelmeiben, speciális helyzetben, serdülő csapatunk meghatározó játékosaival kiegészülve utaztunk az idegenbeli mérkőzésre. Az első félidőben gyors és pontos támadójáték jellemezte csapatunkat, kiválóan érvényesült a fiatalos lendület, a robbanékonyság. Védekezésben viszont sokszor elcsúsztunk, ezért szorosan alakult a félidő vége, de így egygólos előnnyel mentünk a szünetre.

 A második félidőt is jól kezdtük de a 40. perc környékén szétesett védekezésünk, két góllal is vezetett a Csepel. Erre egy 5-1 elleni védekezéssel reagálva visszajöttünk és újra átvettük a vezetést. A kaotikus végjátékban ugyan megint fordított a Csepel de egy utolsó másodpercekben szerzett góllal döntetlen lett a mérkőzés eredménye.

Összességében a támadással elégedett voltam, változatos, bátor támadójátékot kértem és láttam is a lányoktól. A serdülő csapatból feladott játékosok pedig nagyon jól és bátran szálltak meccsbe. A védekezésen javítani kell, de ebben a speciális helyzetben ez a döntetlen eredmény dicséretes – értékelt a Pődör Zoltánt helyettesítő edzőnk, Albert Krisztián.

Csepel DSE – Szombathelyi KKA U19 33-33 (19-20)

NB I/B Alsóház, 3. forduló

SZKKA: Németh J, Pados (kapusok), Török 3, Ihász 3, Wutshi 10, Németh J. 1, Tóth B. 2, Gabnai 5, Zsákovics 4, Temesvári 5, Káli.