Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Nagy izgalmak után hazai döntetlen a Hajdúnánás ellen

NB I/B: Nagy izgalmak után hazai döntetlen a Hajdúnánás ellen

Szombaton délután a Hajdúnánás együttesét látta vendégül a Szombathelyi KKA U19-es csapata. Szorosan alakult a találkozó első játékrésze, negyedóra játék után 7-7 volt az állás. A 19. percben vezettünk először, 8-7nél időt kértek a vendégek. A félidő utolsó perceiben kicsit kiengedtünk, így a szünetben a Hajdúnánás ment kettővel, 11-13.

A második félidő elején bennragadtunk az öltözőben, a vendégcsapat már négy góllal is ellépett (11-14), de megfiatalított, serdülő korú tehetségeinkkel felálló csapatunk gyorsan megrázta magát és folyamatosan kezdte ledolgozni hátrányát. Hatalmasat küzdöttünk, aminek a gyümölcse az lett, hogy előbb egyenlítettünk, majd 5 perccel a vége előtt a vezetést is átvettük, 23-22. Elképesztő izgalmak maradtak a végjátékra, az utolsó minutumban mindkét csapatnak megvolt az esélye, hogy megnyerje a találkozót, végül igazságos döntetlen született. Fiatal gárdánk a fejlődés és előrelépés szempontjából újabb hasznos mérkőzésen van túl, ahol egy erős ellenféllel szemben gyűjthettek értékes tapasztalatokat a lányok.  

Szombathelyi KKA U19 – Hajdúnánás SK 23-23 (11-13)

NB I/B Alsóház, 2. forduló

SZKKA: Németh J., Lőrincz (kapusok), Török 3, Wutschi 2, Győri 5, Horváth A. 5, Tóth B., Gabnai 2, Zsákovics 4, Temesvári 2.