Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Nagyot küzdött és fontos idegenbeli meccset nyert a Sylver Ops Cafe SZKKA

A lányok végig harcoltak és a végjátékban győzték le a Rinyamenti KC csapatát.
NB I/B: Nagyot küzdött és fontos idegenbeli meccset nyert a Sylver Ops Cafe SZKKA

Péntek este a Rinyamenti KC vendégeként lépett pályára a dobogóért küzdő Sylver Ops Cafe SZKKA U20 a felnőtt NB I/B 21. fordulójában. Nagyszerűen kezdtük a meccset, elhúztunk 4-1-re, de aztán gyorsan egyenlítettek a nagyatádiak. A folytatásban újra elhúztunk három találattal, de aztán jött az újabb fordulat: az első félidő felére a hazaiak előbb egalizáltak, majd elléptek három találattal, 12-9. A játékrész hajrájában felváltva estek a gólok, a szünetben 15-13-ra a Rinyamenti vezetett.

A második félidő elején növelni tudta előnyét a hazai csapat, de Pődör Blanka vezérletével a 43. percben már nálunk volt az előny, 20-21. Óriási izgalmakat, kiélezett csatát hozott az utolsó negyedóra, tíz perccel a vége előtt hárommal mentünk, 26-23-ra. A Rinyamenti azonban nem adta fel, nagyot küzdött a hazai csapat és három perccel a vége előtt ki is egyenlített.  A lányok azonban a végjátékban is hatalmasat harcoltak és remek hajrával és végül négy góllal nyertünk a nagyon küzdős, idegenbeli mérkőzésen.

- Nagyon fontos győzelmet arattunk idegenben. A jól kézilabdázó és nagyot küzdő hazaiak ellen a végjátékban tudtunk nyerni, büszke vagyok a lányokra - értékelt az SZKKA vezetőedzője, Pődör Zoltán

Rinyamenti KC SE – Sylver Ops Cafe SZKKA U20 28-32 (15-13)

NB I/B Nyugati csoport, 21. forduló, Nagyatád

SZKKA: Christe (K), Wald 3, Török 6, Pődör B. 11, Győri 3, Kulcsár 4, Horváth A. 4, Vajer 1, Szmolek, Forgács, Biró, Lakatos, Farkas H. (K), Dobány (K).