Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Nyerhető meccsen kaptunk ki a Kozármisleny vendégeként

NB I/B: Nyerhető meccsen kaptunk ki a Kozármisleny vendégeként

A nagyobb célokat kitűző, a szezon előtt bajnoki címre esélyesnek beharangozott Kozármisleny SE otthonában folytatta szereplését a felnőtt NB I/B-ben az SZKKA U19-es együttese. Az ifjúsági és serdülő korú játékosokkal felálló csapatunk ezúttal gyenge napot fogott ki, a kezdősorunk nagy része nem találta a játékát a meccsen. Az első félidei védekezésünk, valamint az egész mérkőzésen mutatott támadójátékunk nem működött megfelelően, ennek ellenére szoros meccset játszottunk és voltak győzelmi esélyeink is. A végig küzdő Győri Viktória, a stabilan játszó Pham Lien Eszter és a padról jól beszálló Wutschi Verona mellett ha még egy játékosunk tud pluszt hozzátenni, akkor pontot rabolhattunk volna.

Nagyon sajnálom, mert ma ezt a Kozármislenyt le lehetett volna győzni, amivel nagy esélyünk lett volna bejutni az első ötbe. Küzdünk tovább a pontokért, továbbra is a bennmaradás a célunk – értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

Kozármisleny SE – Szombathelyi KKA U19 28-24 (16-13)

NB I/B Nyugati-csoport, 12. forduló

SZKKA: Farkas H., Lőrincz (kapusok), Ihász, Káli, Wutschi 2, Győri 3, Pődör B. 11, Horváth A. 3, Pham Lien 4, Tóth B., Mersich, Gabnai, Zsákovics 1, Temesvári.

címlapfotó: Kozármisleny SE Facebook