Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Remek második félidei játékkal fordítottunk a Csurgó ellen

A szünetben még 5 góllal vezettek a vendégek, de ifi csapatunk hatalmasat küzdve megnyerte a mérkőzést.
NB I/B: Remek második félidei játékkal fordítottunk a Csurgó ellen

A találkozó elején felváltva estek a gólok, de rengeteg hiba csúszott a játékunkba, 4-7-es állásnál azonnal időt kért Pődör Zoltán vezetőedző. A folytatásban is sok eladott labda és rossz döntések jellemezték a játékunkat, így tovább nőtt a Csurgó előnye, 11-17-nél újra időt kértünk. A szünetben öt góllal vezettek a vendégek, 14-19-et mutatott az eredményjelző.

A második félidőben teljesen más SZKKA jött ki a pályára. A játékrész elején emberhátrányban is tudtunk zárkózni, 17-20-as állásnál a vendégek mestere, Skaliczki László kért időt. Azonban a rövid szünet sem törte meg a lendületünket, keményen védekeztünk, labdaszerzésekből gyors gólokat tudtunk szerezni, így sikerült egyenlítenünk, 20-20-nál ismét időt kért a Csurgó. A 42. percben a vezetést is átvettük, de óriási izgalmak maradtak a hajrára, az utolsó 10 percet döntetlenről várták a mérkőző felek. Ahogy a második félidőben végig, úgy a hajrában hatalmasat küzdöttek a lányok, kitették a szívüket a pályára, így parádés fordítással hazai pályán megszereztük szezonbeli második győzelmünket a felnőtt NB I/B-ben. A végeredmény 28-26.

Szombathelyi KKA U19 – Csurgói NKSE 28-26 (14-19)

NB I/B Nyugati csoport, 6. forduló

SZKKA: Farkas H. (K) – Pham Lien 2, Gabnai 6, Pődör B. 10, Győri 1, Zsákovics 3, Horváth A. 6 Csere: Németh J. (K), Tóth B., Wutschi, Szabó N., Mersich. Vezetőedző: Pődör Zoltán