Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Remek védekezés, legyőztük a Győrt

Nyolc góllal nyert hazai pályán a Sylver Ops Cafe SZKKA U20.
NB I/B: Remek védekezés, legyőztük a Győrt

A Győri Audi ETO KC U20-as együttesét látta vendégül a felnőtt NB I/B-ben Sylver Ops Cafe SZKKA néven szereplő ifjúsági csapatunk. Mindkét csapat jó védekezéssel kezdte a mérkőzést, közel öt percig nem született találat. Kezdtünk belelendülni támadásban is, a 10. percben Pődör Blanka egészpályás góljával 3-1-re vezettünk. Felváltva estek a gólok, a félidő felénél 5-3 volt az állás. A folytatásban ugyan egalizáltak a vendégek, de újra elléptünk kettővel, 7-5-nél időt kért az ETO. A szünetig már nem változott a különbség, 9-7-et mutatott az eredményjelző.

A második félidő elején kicsit akadozott a támadójátékunk, jobban kezdte a játékrész a Győr, melynek köszönhetően gyorsan ki is egyenlített. Ezt követően hamar megrázta magát a csapat, emberhátrányban is tudtunk gólokat szerezni, így a félidő felére öt gólra növeltük a különbséget, 17-12-nél időt kértek a vendégek. Ez sem törte meg a lendületünket, jobban bírtuk erővel, így folyamatosan egyre nagyobbra nyílt az olló. Öt perccel a vége előtt 23-15-re vezettünk, amivel végleg eldőlt a találkozó. A Sylver Ops Cafe SZKKA U20 8 góllal, 26-18-ra nyert, megszerezte szezonbeli 13. győzelmét, amivel a második helyen áll a felnőtt NB I/B-ben.  

Sylver Ops Cafe SZKKA U20 – Győri Audi ETO KC U20 26–18 (9-7)

SZKKA:  Christe – Wald 2, Török 2, Győri 3, Pődör B. 5, Kulcsár 4, Horváth A. 2 Csere: Dobány (K), Pődör R. 4, Franka, Szmolek 2, Vajer 1, Forgács, Lakatos, Farkas H. (K).