Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Véget ért a hosszú győzelmi szériánk

A Sylver Ops Cafe SZKKA 24-30-ra kikapott a Kozármislenytől.
NB I/B: Véget ért a hosszú győzelmi szériánk

NB I-es csapatunk szombati győzelme után a felnőtt NB I/B-ben szereplő ificsapatunk is rangadót játszott: a második helyen álló Sylver Ops Cafe SZKKA a negyedik Kozármislenyt látta vendégül. Remek szellemben, jó mentalitással kezdtük a mérkőzést, 5 perc játék után 6-1-re vezettünk, azonnal időt is kért a vendégcsapat. Ezt követően a vendégek jól használták az emberelőnyüket, 7-5-nél a mieink vezetőedzője, Pődör Zoltán kért időt. Egy gólra is feljött a Kozármisleny, de nem ijedtünk meg, újra elhúztunk hárommal, 9-6. A folytatásban nem csak emberhátrányba, hanem kisebb hullámvölgybe is kerültünk, a vendégek 11-10-re fordítottak. Sokat hibáztunk az első félidő hajrájában, Pődör Blanka időntúli hetesével a szünetben 13-14-et mutatott az eredményjelző.

Gyors gólváltással indult a második játékrész, majd kettős emberhátrányban sem hagytuk meglógni az ellenfelet. Sőt, amikor mi voltunk többen, előbb egyenlítettünk, majd a vezetést is visszavettük, 19-18-nál időt kért a Kozármisleny. Felváltva estek a gólok, a második félidő derekán döntetlen, 22-22 volt az állás. Kicsit beragadtunk, keményen védekeztek a vendégek, kimaradtak a helyzeteink, így tíz perccel a vége előtt meglógott hárommal a Kozármisleny. Az akarattal és a küzdőszellemmel nem volt gond, de ezúttal a hajrában már nem tudtuk a saját malmunkra hajtani a vizet. A Kozármisleny végül hat találattal, 24-30-ra nyert, így véget ért a hét mérkőzés óta tartó győzelmi szériánk. Legutóbb október végén, éppen a Kozármislenytől kaptunk ki, de bosszankodni nincs okunk, ificsapatunk továbbra is a második helyen áll a felnőtt NB I/B-ben.  

Sylver Ops Cafe SZKKA – Kozármisleny SE  24-30 (13-14)

SZKKA: Christe – Wald 4, Török 5, Győri 3, Pődör R. 4, Kulcsár 2, Horváth A. 1 Csere: Dobány (K), Farkas (K), Pődör B. 2, Forgács 2, Vajer 1, Franka, Szmolek, Zsemberi, Lakatos.