Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Végig nagyot harcoltunk, a Gárdony csak az utolsó percekben nyerte meg a meccset

Ifjúsági csapatunk 57 percig tartotta a lépést idegenben.
NB I/B: Végig nagyot harcoltunk, a Gárdony csak az utolsó percekben nyerte meg a meccset

Az SZKKA ifjúsági csapata vasárnap délután a Gárdony-Pázmánd NKK otthonában vendégszerepelt a felnőtt NB I/B-s bajnokság második játéknapján. Pődör Zoltán tanítványai az első fordulóban aratott győzelem után ezúttal végig szoros mérkőzést játszottak idegenben. A találkozón fej-fej mellett haladtak a mérkőző felek, a védekezésünk jól működött, a támadásaink befejezéseibe viszont rendre hiba csúszott. A hiányzók és a szűk keret ellenére a lányok nagyot harcoltak és az 57. percig nyitott volt a küzdelem, a végjátékra azonban fizikálisan és fejben is elfáradtunk, így a Gárdony otthon tartotta a két bajnoki pontot.  

-Igazi küzdős, jó mérkőzést játszottunk, amiből sokat tanultunk. Sajnálom a végjátékot, de a fiatal utánpótláskorú játékosaink meg fogják tanulni, hogyan kell egy meccshajrát győztesen lejátszani. Ettől függetlenül büszke vagyok a lányokra, mert hatalmasat küzdöttek, hősies harcot vívtak – értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

Gárdony-Pázmánd NKK – Szombathelyi KKA U19 29-23 (13-11)

NB I/B Nyugati-csoport, 2. forduló

SZKKA: Farkas H. (K), Wutschi 1, Szabó N., Pődör B. 7, Horváth A. 5, Lakatos, Zsákovics 6, Gabnai 2, Pham Lien 2, Tóth B., Temesvári, Lőrincz (K).