Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Vereség Csurgón, de nem adjuk fel!

Több tényező is hátráltatta fiatal csapatunkat, amely így is közel állt a győzelemhez.
NB I/B: Vereség Csurgón, de nem adjuk fel!

Az NB I/B-s bajnokság nyugati csoportjának 16. fordulójában a középmezőnyben tanyázó Csurgó otthonában szerepelt az SZKKA U19-es korosztályos együttese. Lányaink egál félidő után hatgólos vereséget szenvedtek.

Nem könnyítette meg a dolgunkat, hogy egy nap alatt két meccset kellett lejátszanunk, hiszen délelőtt még ifjúsági mérkőzés is volt, a csurgóiak pedig szerdán bejelentették, hogy átrakták szombatról vasárnapra az NB I/B-s bajnokit, így a rendkívül sportszerűtlen lépés miatt három játékosunk vasárnap nem lehetett ott az NB I-es keretben a Vác ellen.

Ezt érthetően kisebb csalódásként élték meg, mivel fiatal, utánpótláskorú játékosokról van szó, ez teljesen érthető ebben a szituációban.

A kritikus pillanatokban ráadásul a játékvezetés sem állt a helyzet magaslatán, több a szombathelyi csapatot sújtó ítélet is született, amikor megközelítettük a csurgóiakat, rendre kibillentették a játékosokat, így pedig jóval könnyebb dolguk volt a hazaiaknak.

Pődör Zoltán edző:
Mindent megpróbáltunk, nagyot küzdöttek a lányok, közel álltunk a győzelemhez, de ezúttal sajnos nem sikerült. Ettől függetlenül nem adjuk fel, hiszen továbbra sem tettünk le a bennmaradásról. Egy dolgot megígérhetek, a csapatom az utolsó leheletéig, a végsőkig fog küzdeni. Nem dőlt még el semmi!

Csurgói NKC – Szombathelyi KKA U19 34-28 (17-16)

SZKKA U19: Christe (kapus) – Kozma 1, Pődör B. 9/2, Pődör R. 4/3, Kulcsár 3, Horváth A. 4, Jefcsák. Csere: Tamási 2, Tóth A. 5, Szmolek, Bíró, Franka, Jefcsák, Bozzai.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK