Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I-es családi napot tartottunk!

Főzőversenyt, gyermek-szülő meccseket és díjátadót is szerveztünk.
NB I-es családi napot tartottunk!

A batyus buli előtt légvár és arcfestés várta már kora délelőttől a legfiatalabbakat, aztán megkezdődött a várva-várt főzőverseny is, itt az U8-astól a felnőtt korosztályig mindenki összemérhette gasztronómiai tudását.  Készültek is a finomabbnál finomabb vad- és marhapörköltek, de a vargánya gomba, a nokedli és a dödölle sem hiányozhatott az étlapról. 

A klubelnökből és az edzőkből álló szigorú zsűrinek ezúttal is nehéz dolga volt, hiszen az értékelés során a legtöbb csapat igyekezett ,,lekenyerezni" a zsűritagokat. A főzőversenyre egyébként minden csapat saját maga biztosította a hozzávalókat és nem egy esetben már otthon előkészítették az ízletes falatokat.

A zsűrizés után nagyon népszerűek voltak a gyerek-szülő meccsek, majd 17 órától dijátádás és Tóth Dani könnyűzenei produkciója szerepelt a színházteremben lebonyolított programban. 

Miután Pődör Zoltán klubelnök köszöntötte az Oladi ÁMK színháztermét zsúfolásig megtöltő játékosokat és családtagjaikat, Tóth Dani kétszer is nagy sikerrel lépett fel, közben pedig az U8-U11 vonultak fel és vették át az MKSZ ajándékait, majd a csapatok produkciója következett. 

A nap csúcspontjaként az érmes csapataink, a serdülő és az ifi együttesek számára az érmek átadása, majd az NB II-es és az NBI/B-s bajnokcsapatok részére az aranyérmek és a serlegek átadása következett. A lányokat felállva tapsolta meg a mintegy kétszázfős közösség. 

A díjakat és az érmeket Puskás Tivadar polgármester, valamint Koczka Tibor és Molnár Miklós alpolgármesterek nyújtották át. 

Ezt követően Pődör Zoltán klubelnök - a szezon során nyújtott hathatós támogatásuk elismeréseként - mindkét alpolgármesternek egy-egy NB I/B-s aranyérmet adott át, Molnár Miklós pedig még a 2019/20120-s szezonra vonatkozó 1. számú bérletet is átvehette.

A sikeres évzáró végén Pődör Zoltán mindenkinek kellemes nyaralást, jó és sérülésmentes pihenést kívánt.