Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I-es csapatunk két hazai edzőmeccset játszik a héten

Szerdán az Eger, szombaton a Kozármisleny együttese érkezik az Aréna Savariába.
NB I-es csapatunk két hazai edzőmeccset játszik a héten

Gőzerővel készül a szeptemberben rajtoló K&H Liga küzdelmeire a Szombathelyi KKA NB I-es együttese, amely három idegenbeli edzőmérkőzés után a héten újra hazai környezetben lép pályára, ráadásul kétszer is. Marosán György együttese szerdán 14 órától az NB I/B-ben szereplő Eszterházy SC Eger, szombaton 15 órától pedig a szintén másodosztályú Kozármisleny csapatát látjuk vendégül az Aréna Savariában.

Szombaton nem csak a felnőtt, ifjúsági csapatunk is felkészülési meccset játszik az Aréna Savariában, méghozzá 13 órától a Kozármisleny korosztályos gárdájával. Az edzőmérkőzésekre természetesen várjuk Szurkolóinkat, akik díjmentesen, belépőjegy váltása nélkül tekinthetik meg a hazai találkozókat. A meccsekre a jelenleg hatályos szabályok miatt az alábbi intézkedéseket alkalmazzuk:

- Kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink és a felügyeletük alatt álló kiskorúak léphetnek be csarnokba.

- A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még a csarnokba történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére. 

Gyertek minél többen, szurkoljunk a lányoknak a hazai felkészülési mérkőzésen!