Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB/II: Előzést ért a győzelem

Szép számú közönség előtt nyert fiatal NBII-es csapatunk a Komárom ellen.
NB/II: Előzést ért a győzelem

Vasárnap este az NB/II-es mezőny két középcsapata találkozott egymással az egyetemi csarnokban. A játéknap előtt a vendégek álltak jobban, így kiélezett mérkőzésre volt kilátás. Így is indult az összecsapás, mindkét oldalon több hiba is csúszott a játékba. A nagy kapkodás után a szombathelyiek nyugodtak meg előbb, és szép folyamatosan átvették a játék irányítását, szünetre pedig már tekintélyes különbséggel vezettek.
A fordulást követően még inkább magabiztosabbá váltak az akadémista lányok, így jó játékkal szolgálták ki a szép számú közönséget. A vége magabiztos győzelem lett, ezzel pedig az SZKKA megelőzte riválisát a tabellán.

Pődör Zoltán így értékelte a találkozót:
– Örülök a sikernek, nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen közvetlen rivális látogatott hozzánk. Kijött a lépés csapatomnak, ezúttal is mindenki hozzá tudott tenni a sikerhez. Lelkes szurkolóink jól szórakozhattak, gratulálok a lányoknak. 

 

SZKKA–Komárom  36–22  (18–7)
SZKKA: Lőrincz, Tamási 2, Győrffy,  Horváth A. 4, Pődör B. 6, Szlovák, Bódi 3, Dénes 3, Szuhogyi 3, Szabó, Csépke 8, Pődör R 7. Edző: Pődör Zoltán.