Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB II-es siker Mosonszolnokon!

Az északnyugati csoportban hektikus meccsen bizonyultunk jobbnak a hazaiaknál!
NB II-es siker Mosonszolnokon!

Vady Mosonszolnok - Szombathelyi KKA U22 24-27 (14-14)
SZKKA U22: Lugosi (k) – Csire 4, Horváth A. 9, Pődör B. 6, Molnár V. 3., Moutsogianni 4, Farkas N., Tamási K. 1, Wagner D., Tóth N., Laktos L., Lőrincz B., Szentgyörgyvári L, Hornyák B., Juhász A., Szabó N.

Jól kezdtük a mérkőzést, 3 gólunkra sem tudott válaszolni a csapat. Ezután feltámadt a Mosonszolnok és nem hagyta, hogy idejekorán lezárják a mérkőzést a fiataljaink! Így az 1. félidőben felváltva vezettek a csapatok, de ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy a befejezésekben sokat hibáztunk és ezzel naggyá tettük a hazai kapust, aki ezáltal meccsben tartott a hazaiakat. A félidő végére nekünk sikerült ikszre menteni az eredményt, aztán a 2. félidő ugyanolyan hektikus volt, mint az 1. játékrész, hol az egyik, hol a másik csapat lépett el 1-2 góllal. A végjátékot a mieink bírták jobban fejben és sikerült így is győzni, hogy több fronton is helyt kellett állnunk azonos időben, de más-más helyszíneken.

– Nagyon örülök a mai mérkőzésnek, ugyanis egy igazi katlanból sikerült elhoznunk a 2 pontot. Mosonszolnokon szeretik a kézilabdát és mindig teltház fogadja a vendéget. Csak fiatal játékosok alkotják ezt a csapatunkat, ezért természetes, hogy egy ilyen környezetben több hiba is csúszik a játékba, de pont ez a fejlődés útja, hogy az ilyen rangadókat is fejben jól tudjuk bírni. Ezt tanulni kell és örülök, hogy a végjátékban erősek tudtunk maradni. Ma fontos győzelmet arattunk, gratulálok a lányoknak – nyilatkozta a meccs után Pődör Zoltán edző.   

Győzelmünkkel továbbra is vezetjük az NB II-es tabellát!