Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB/II: Legyőztük Nemesvámost!

Nagy bravúrt hajtott végre NB/II-es fiatal együttesünk: az SZKKA szoros csatában verte a Nemesvámos alakulatát.
NB/II: Legyőztük Nemesvámost!

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, az esélyesebbnek tartott vendég csapat nem tudott meglépni. Sőt, a jó védekezésnek és az egész mérkőzésen nagyszerű teljesítményt nyújtó Bognár Franciskának köszönhetően rendre sikerült hatástalanítani az ellenfél támadásait. Támadójátékunkban nagyon fegyelmezettek voltunk, kevés technikai hibával játszottunk. A befejezéseknél egy kicsit pontosabbnak kellett volna lenni. A félidőre egy gólos előnnyel fordultunk. A második játékrészt rosszul kezdtük, az ellenfél átvette a vezetést. Egy időkérés után tudtunk váltani, óriási tartás volt a csapatban, nem adtuk fel és Kulcsár Dorottya vezérletével egy 8-1-es rohammal újra nálunk volt az előny. A találkozó végére visszazárkózott az ellenfél, de egy góllal a forduló meglepetését okozva legyőztük a remek erőkből álló vendégeket.

Józsa Krisztián érthető módon elégedetten értékelt a lefújás után:
– Óriási gratuláció jár a lányoknak, nagyon megérdemelték ezt a győzelmet. Parádés egyéni teljesítmények és a csapategység sikere volt a mai.”

 

SZKKA–Bajnok Nemesvámos  22–21  (10–9)
SZKKA: Lőrincz Brigitta, Devecseri Dalma, Szuhogyi Laura 1, Málovics Dorina 2, Szmolek Apollónia, Bódi Virág, Dénes Alexandra 2, Kozma Adrienn 2, Kulcsár Dorottya 11, Keszei Molli, Marton Adél, Bozzai Zsófia 4. Bognár Franciska, Kovács Tímea.  Edző: Józsa Krisztián.