Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB/II: Motiváltabb hozzáállás kell

Tabellán mögöttünk tanyázó együttes nyert ma délelőtt az egyetemi csarnoknak. Fiatal NB/II-es gárdánk ezúttal pont nélkül maradt…
NB/II: Motiváltabb hozzáállás kell

A tabellán elfoglalt helyezése alapján papíron verhető alakulat vizitált ma délelőtt az egyetemi csarnokba. A győri gárda azonban meglepte a mieinket, ám így is sikerülhetett volna nyerni, ha a szombathelyiek nem puskáznak el két meccsnyi ziccert… Noha az NB/II-es bajnokságban nincs konkrét célkitűzés megnevezve, azért a mainál motiváltabb hozzáállás várható el a lányoktól. Voltak jó teljesítmények is, Horváth Lilla például a padról beszállva öt találatot jegyzett a balszélső pozícióban. A mai mérkőzésen sajnos sok hibával játszott alakulatunk, ezt pedig kihasználta az ellenfél.

Pődör Zoltán vezetőedző így vélekedett a lefújás után:
– Hétről-hétre nehéz helyzetben vagyunk az NB/II-es csapat összeállításánál, hiszen sok fiatal játékosnak adunk lehetőséget a rutin szerzésre, ugyanakkor a közös gyakorlásra nincs időnk. Az ilyen mérkőzéseket nyerni kell, azt gondolom, hogy a közvetlen élmezőny mögött lenne a helyünk.   

 

SZKKA – SZESE Győr  26–32  (11–17)
SZKKA: Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka 11, Horváth Anna 2, Győrffy Luca, Horváth Lilla 5, Csapó Adrienn 2, Bódi Virág 1, Málovics Dorina, Dénes Alexandra, Szabó Enikő, Csépke Dominika 3, Kovács Tímea, Szmolek Apollónia. Edző: Pődör Zoltán.