Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Négy góllal nyertünk a román HC Zalau ellen

Magabiztos játékkal 28-24-es győzelmet arattunk a Kisvárdán rendezett felkészülési mérkőzésen.
Négy góllal nyertünk a román HC Zalau ellen

Péntek délután a román élvonalban stabil középcsapatnak számító HC Zalau ellen vívtunk edzőmeccset a Kisvárdán rendezett nemzetközi felkészülési tornán. A találkozón már az első félidőben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, magabiztos játékkal végig vezettünk az első játékrészben. Nagyon sok új elemet is tudtunk gyakorolni és a szünetben négy gól volt az előnyünk. A második félidőt azonban nem kezdtük jól, kiegyenlített a román csapat. Ennek ellenére a lányok keze nem remegett meg, sőt, nagyobb fokozatra kapcsoltunk és a játékrész felénél eldöntöttük a felkészülési mérkőzést. A találkozón voltak ugyan hullámvölgyeink, de a fontos pillanatokban higgadtak tudtunk maradni és jó megoldásokat választottunk, így végül négy góllal 28-24-re nyertünk a román Zalau elleni edzőmeccsen.

Köszönjük a lehetőséget, hogy itt lehetünk. Nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Reméljük, holnap még hozzá tudunk tenni. Sebességben mindenképp többet várok a csapattól, a mai meccsen nem jött az a sebesség, amit szerettem volna látni – így értékelt az SZKKA vezetőedzője, Pődör Zoltán.

Folytatás szombaton: 9 órától a cseh-szlovák MOL Liga címvédőjével, a Michalovce együttesével találkozunk Kisvárdán.

Szombathelyi KKA – HC Zalau 28-24 (15-11)

Nemzetközi felkészülési mérkőzés, Kisvárda

SZKKA góllövői: Pődör R. 12, Szmolek 3, Győri 3, Szendrei 2, Kiskartali 1, Livrinic 1, Raicevic 1, Kulcsár 1, Balogh P. 1, Horváth A. 2, Varga N. 1