Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Negyedik helyen zártuk a Final Fourt

Ifi együttesünk az ország negyedik legjobb csapata, de már azzal óriási eredményt értünk el, hogy ott lehettünk a Final Four küzdelmein.
Negyedik helyen zártuk a Final Fourt

A pénteki, FTC elleni elődöntő után szombaton délután a nyugati csoport első helyén végző NEKA együttesével csaptak össze ifistáink a Final Four bronzmérkőzésén. A harmadik helyről döntő találkozó elején bennragadtunk az öltözőbe, amit jól használtak ki a balatonbogláriak és szinte az első félidőben el is döntötték a mérkőzést, 9-20. Ennek ellenére nem adtuk fel a harcot, a szünetben próbáltuk rendezni a sorainkat és a második félidő elején közelebb is tudtunk zárkózni. Megtettünk mindent, de ilyen hátrányból már nem volt esély a fordításra.

Negyedik helyen zártuk tehát az Ifjúsági I. osztály Final Fourját, de az ország negyedik legjobbjaként semmi okunk a csalódottságra: korábban is hangsúlyoztuk, hogy már az is óriási érdem és eredmény, hogy megfiatalított csapatunkkal bejutottunk a Final Fourra, ráadásul a szezon során több fiatal, serdülő korú játékost is be tudtunk építeni, amiből a következő években rengeteget profilhátunk. Gratulálunk ifjúsági csapatunk szezonjához!

Szombathelyi KKA – NEKA 19-27 (9-20)

Ifjúsági I. osztály Final Four, Bronzmérkőzés

SZKKA: Christe, Németh J. (kapusok), Török 3, Wutschi 3, Győri 1, Horváth A. 4, Szmolek 5, Gabnai 1, Zsákovics 2, Tóth B., Ihász, Lékai, Pál K., Temesvári.