Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nehéz meccsen a lényeg a győzelem volt!

A serdülő I. osztály nyugati csoportjában rendezett mérkőzésen Pődör Blanka 14, Horváth Anna 10 góllal vette ki részét a sikerből.
Nehéz meccsen a lényeg a győzelem volt!

DKKA - SZKKA 24-28 (11-16)

SZKKA: Lőrincz Brigitta (k) - Pődör Blanka 14, Tamási Kata, Sámson Petra 1, Lakatos Lizett 2, Horváth Anna 10, Wágner Dóri, Farkas Hanna, Szabó Noémi, Juhász Anna 1, Tóth Nóri, Szekér Petra.

Kiegyensúlyozottan kezdődött a mérkőzés, felváltva estek a gólok a 10. percig, majd itt pár jó védekezés és kapusteljesítmény után sikerült leszakítani az ellenfelet és félidőre 5 gólos előny birtokában mehettünk szünetre! A második félidő egy kicsit flúgos futamba ment át, hol az egyik csapat került hullámvölgybe, hol a másik. A hazaiak felkapaszkodtak két gól különbségig, de ennél közelebb már nem engedtük őket és a hajrát is mi bírtuk jobban, így megérdemelten hoztuk el a két pontot!

- Nehéz meccsre számítottam az is volt! Védekezésben többször voltunk fegyelmezetlenek, ezen még javítani kell! Összességében örülök a győzelemnek és gratulálok a lányoknak – értékelte a meccset Pődör Zoltán edző.